Vánoční kouzlo v srdci Prahy

07. prosince 2023

Přijeďte si zpříjemnit adventní čas do vyzdobené Prahy a objevte toho pravého ducha Vánoc. Ačkoliv je venku zima, toto období je jedno z nejživějších v roce. S historickými uličkami nasvícenými vánočními světly a vůní svařeného vína ve vzduchu Vás Praha okouzlí svou jedinečnou atmosférou. Využijte tak této chvíle a ubytujte se v boutique hotelu Old Royal Post a vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky se svými nejbližšími.

Svůj den můžete začít procházkou kolem Staroměstského náměstí, kde se před Vámi rozprostírají největší vánoční trhy v Praze. Zde si projděte stánky, které Vám nabídnou nejen bižuterii, tradiční české ozdoby a další sváteční zboží, ale také jídlo a svařené víno, mošt nebo medovinu. Dokonalou atmosféru plné radosti pak dokresluje melodie adventních koncertů, které se zde konají.

Dále si nesmíte nechat ujít výstavu dřevěných betlémů. Toto tradiční řemeslo nám totiž přibližuje příběh malého Ježíška o Štědrém dnu. Poté se vydejte ke Karlově mostu, kde na Vás čeká zážitek v podobě setkání s lampářem. V období adventu máte jedinečnou příležitost vidět historické osvětlování lampami. Lampář, oděný do dobového obleku, s elegancí a precizností rozsvěcuje plynová světla, zahánějící tím tmu a přinášející světlo do srdcí všech kolemjdoucích. Ke konci mrazivého dne si pak odpočiňte v našem boutique hotelu Old Royal Post, který leží na Malé Straně a učiňte svůj pobyt nezapomenutelným.

Ubytujte se v jednom z našich pokojů